Yves Miliaux
Yves MiliauxZaakvoerder
.
Joost Claes
Joost ClaesZaakvoerder
.
Bekijk onze troeven

Passie is niet te maken, je kunt het alleen ontdekken en stimuleren.

Bekijk onze troeven

“GARDYM” is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van eigentijds maatwerk, uitgevoerd met diverse kwalitatieve tuinhoutsoorten en gevelbekledingsmaterialen. In samenwerking met vertrouwde hofleveranciers, waarvan het hout afkomstig is uit duurzaam bosbeheer, bieden wij U een ruim standaard assortiment aan zoals poorten, carports, tuinbergingen, terrasplanken….

Maatwerken zijn de laatste jaren meer en meer deel van onze opdrachten gaan uitmaken. Wij beseffen dat smaken en behoeftes verschillen van persoon tot persoon. Met onze kennis, toewijding, klantgerichtheid en flexibiliteit bieden wij u de mogelijkheid om samen met ons uw ideeën verder te personaliseren in functie van al uw wensen.

Het bespreken van de vormgeving, materiaalkeuze en budget is vanaf de ontwerpfase een zeer belangrijke factor. Dit zorgt niet enkel voor een optimale integratie in uw tuin, maar eveneens voor de juiste prijs-kwaliteitsverhouding, met als resultaat totale zekerheid.

Door te kiezen voor onze vakkundige plaatsing geniet u van enkele extra kwaliteitswaarborgen! Ook voor de doe-het-zelver willen wij ons onderscheiden door het geven van het nodige advies en technische ondersteuning.

Uw tevredenheid is tenslotte onze beste reclame!

Maatwerk

Een houten tuinconstructie bepaalt in grote mate de totale sfeer van uw tuin. Daarom is het van groot belang om te kiezen voor een stijl die in harmonie is met uw woning en tuinarchitectuur. Een gesprek met onze tuinhoutadviseur zal u de nodige inzichten geven, zodat u goed geïnformeerd kunt beslissen. Om jarenlang onbekommerd van uw tuinconstructie te kunnen genieten is het uiteraard belangrijk dat u de juiste houtkeuze maakt. Een brede waaier in houtsoorten zorgt ervoor dat elke type constructie in ieders budget past. Wij streven continue naar kwaliteit, originaliteit en vakmanschap. U vindt dit terug in al onze constructies.

Onze partners